otkup laptopovaOTKUP LAPTOPOVA I OPREME ZA LAPTOPOVE

Otkupljujemo ispravne i neispravne Laptopove. Kod nas možete prodati ili zameniti Vaš Laptop. Vršimo otkup laptopova koji su  ispravni, poluispravni ili neispravni Laptopovi i opremu za laptopove. Ukoliko želite da zamenite laptop za polovan boljih karakteristika ili potpuno nov pogledajte našu akciju ZAMENA STARO ZA NOVO.

Laptopovi vremenom i korišćenjem postaju sporiji zbog pretrpavanja softverom i virusima a i zbog sve zahtevnijih aplikacija koje iz dana u dan traže sve više resursa. Laptopovi se kvare ali su i popravljivi. Mi smo na prvom mestu servis laptopova ali ako Vi ne želite da servisirate laptop već želite da ga prodate to možete završiti kod nas. Mi vršimo otkup laptopova. Otkupljujemo ispravne, poluispravne i neispravne laptopove i opremu. Na prvom mestu želimo da naš saradnik bude zadovoljan pa je naš predlog da zamenimo stari laptop za polovan sa boljim i jačim performansama ili za poptpuno novi ali ako je Vaša jedina opcija želja da ga prodate saradnjom sa nama Vi ste na pravom mestu. Imajte u vidu da zamenom staro za novo dobijate više jer tada Vaš laptop vrednujemo više.

laptopovi

Otkupljujemo i veće količine Računara , Laptopova, Monitora i PC opreme od Preduzeća i fizičkih lica ! Dolazimo po opremu.

 

Ponudite nam preko sajta. Vaša ponuda nam stiže na e-mail i u najbržem roku Vam odgovaramo i dajemo predlog. Opišite nam detaljno šta nam nudite i da li želite zamenu ili otkup Vaše opreme. Najbolje je da nam u poruci ostavite telefon za kontakt da bi komunikacija bila brža i jasnija.

Poruku možete poslati u bilo koje vreme svakoga dana.
Za svaki Vaš zahtev trudimo se i pružamo najkvalitetnije rešenje.

 

DOĐITE LIČNO ILI NAS KONTAKTIRAJTE PUTEM ONLINE ZAHTEV  ZA OTKUP LAPTOPOVA

 

Kontakt informacije

PC Diskont
Bulevar Kralja Aleksandra 374
11000 Beograd, Zvezdara


011/2412-900
011/2412-901
011/3089-766


servis@pcdiskont.rs


www.pcdiskont.rs

DODJITE LIČNO I DONESITE VAŠ LAPTOP KOD NAS.

Radno Vreme

Monday
09:00-20:00
Tuesday
09:00-20:00
Wednesday
09:00-20:00
Thursday
09:00-20:00
Friday
09:00-20:00
Saturday
09:00-16:00
Sunday
Ne radimo

Pošaljite nam porukuSva polja sa * su obavezna.

"90 % zahteva se brže reši ako u poruci dostavite Kontakt Telefon."

Da li bi želeli da prodate Vašu opremu po većoj ceni od vrednosti otkupa ?
PC Komision je nova usluga u PC Diskontu i nadamo se da će kod mnogih od Vas izazvati interesovanje. Saznajte više o ovoj opciji.