Servis Laptopova - PC Diskont Beograd

Računari, laptopovi, Monitori i ostala PC oprema danas su deo našeg života i posla. Nezamenjivi su u svakodnevnim poslovima i omogućuju nam lakše, brže i produktivnije delovanje. Ali šta kad se nešto pokvari, kada sistem zablokira ili otkaže, kad stvari ne idu kako treba? U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis laptopova sa vrhunskom opremom i stručnim serviserima koji će uspešno i sigurno rešiti svaki Vaš problem. Saradjujući sa nama Vi ste na pravom mestu.

Servis Laptopova
Laptop servis

Servis laptopova 011/2412-900 ; 011/2412-901 ; 011/3089-766

Usluge servisiranja i održavanja računara, monitora, laptopova i PC Opreme su naša specijalnost. Vršimo otkrivanje kvarova, testiranje računara, popravku ,ugradnju i zamena pokvarenih i oštećenih komponenti, instalaciju hardware-a i software-a kao i brojne druge usluge. Radimo na području Beograda ali nam možete poslati Vaše računare, monitore i laptopove brzom poštom. Svakom problemu prilazimo na poseban način i rešavamo ga. U odredjenim situacijama servis može potrajati malo duže ali se o svakom detalju dogovaramo sa Vama i nema skrivenih troškova.

Iza nas je mnogo popravljenih računara , monitora , laptopova kao i PC Opreme. Iza nas je više od 20 godina uspešnog poslovanja. U to ime mi Vam nudimo 100% Garanciju i 200% iskustva.

Računari i računarska oprema od pojave Pentium 4 sistema zadovoljavaju veliki deo potreba korisnika. Iz tog razloga nije neophodno u svakom slučaju i po bilo koju cenu nabavljati nov računar. Računar može da se servisira ili po potrebi nadogradi na jači i bolji. Jedna od najbitnijih opcija kod servisiranja računara je SPASAVANJE PODATAKA o kojima mi najviše vodimo računa.

Servis laptopova je jedna složena i uglavnom kompikovana operacija. Kod Laptopova dolazi do raznih kvarova od kojih veliki broj kvarova nastaje zbog pregrevanja Laptopa i varijacija u naponu. Često se dogodi da korisniku ispadne Laptop iz ruke ili da se preko Laptopa prolije tečnost. Kvarovi na Laptopovima mogu da se otklone.

Kod nekih kvarova se fizički menja neispravna komponenta i to u slučajevima napuklog ili slomljenog ekrana, neispravne tastature, neispravne baterije, hard diska i punjača za Laptop. Ostali i najčešći kvaroci su kvarovi na Matičnim pločama.

U našem servisu je moguće popraviti Matičnu ploču za sve modele Laptopova. Kvarovi nastaju na Chipsetovima ali mogu da se pojave i na drugim mestima na samoj matičnoj ploči. Česti su kvarovi kada se Laptop upali ali ne daje sliku kao i kada Laptop neće da se upali.

Probleme rešavamo uspešno i sa Garancijom. Najbitnije je da nam se obratite na vreme. Saradnjom sa nama Vi ste na pravom mestu.

servis laptopova

Kod nas možete zameniti ili prodati Vaš stari ili neispravan Laptop za potpuno nov ili polovan boljih karakteristika ukoliko želite takvu opciju. Naša AKCIJA Zamena Staro za Novo je aktuelna i možete iskoristiti priliku i zameniti Vaš Laptop. Specijalno u Akciji Zamene staro za Novo prihvatamo i Neispravne Laptopove gde prilikom procene Laptopa odbijamo njegovu vrednost od Laptopa koji planirate da odnesete. Prilikom zamene na odabrani Laptop ili Računar prebacićemo sve Vaše podatke potpuno besplatno, Vi plaćate samo razliku u ceni izmedju vrednosti onoga sto nam donesete i onoga što želite da ponesete !

Kontakt informacije

PC Diskont
Bulevar Kralja Aleksandra 374
11000 Beograd, Zvezdara


011/2412-900
011/2412-901
011/3089-766


servis@pcdiskont.rs


www.pcdiskont.rs

DODJITE LIČNO I DONESITE VAŠ LAPTOP NA SERVIS KOD NAS.

Radno vreme servisa

Monday
09:00-20:00
Tuesday
09:00-20:00
Wednesday
09:00-20:00
Thursday
09:00-20:00
Friday
09:00-20:00
Saturday
09:00-16:00
Sunday
Ne radimo

Pošaljite nam poruku    Sva polja sa * su obavezna.