Najbolji servis monitora svih tipova i modela - PC Diskont servis

Monitori su kroz istoriju razvijanja računara i tehnologije prošli kroz više faza. Medju prvima su se pojavili Hercules monitori koji su bili sa katodnom cevi i imali su tri ređima rada, kao crno beli, žuto crni i zeleno crni, nakon njih se pojavljuju EGA monitori a kasnije mono i kolor VGA monitori kada je i počela ekspanzija prodaje računarske opreme. Par godina kasnije pojavljuju se prvi LCD i TFT monitori koji se i danas koriste ali su vremenom usavršavani tako da su danas sa svojim mogućnostima potreba svakog korisnika. Mi vršimo servis TFT Monitora svih proizvodjača i veličina sa Garancijom. Iz tog razloga nije neophodno u svakom slučaju i po bilo koju cenu nabavljati nov Monitor. Donesite Vaš monitor u naš servis monitora, posedujemo rezervne delove i umemo da popravimo monitor. Iza nas stoji velika količina popravljenih monitora krajnjim korisnicima kao i preduzećima.

popravka i servis monitora

 

Sagledavamo svaki problem i možemo da se pohvalimo da je naš servis monitora jedan od najuspešnijih i najkvalitetnijih servisa i da popravku monitora overava garancijom. U odredjenim situacijama servis može potrajati malo duže i to ako se radi o specifičnom kvaru ali se o svakom detalju dogovaramo sa Vama i nema skrivenih troškova. Iza nas je mnogo popravljenih računara , monitora , laptopova, televizora, sony konzola kao i ostale PC Opreme. Iza nas je više od 20 godina uspešnog poslovanja. Kod nas možete doneti i veću količinu monitora na servis. U našem servisu monitore održavaju najveće igraonice i internet kafe-i sa kojima imamo partnersku saradanju. U to ime mi Vam nudimo 100% Garanciju i 200% iskustva.

 

Kod nas možete zameniti Vaš stari monitor za potpuno nov ili polovan boljih karakteristika ukoliko želite takvu opciju. Naša AKCIJA Zamena Staro za Novo je aktuelna i možete iskoristiti priliku i zameniti Vaš računar. Specijalno u Akciji Zamene staro za Novo prihvatamo i Neispravne monitore.

ZVUČI DOBRO ZAR NE ?

POZOVITE: Servis monitora u Beogradu - PC Diskont 011/2412-900 ; 011/2412-901 ; 011/3089-766