SERVIS PC KOMPONENTI - SERVIS RAČUNARA U BEOGRADU
Računari, Laptopovi, Monitori i ostala PC oprema danas su deo našeg života i posla. Nezamenjivi su u svakodnevnim poslovima i omogućuju nam lakše, brže i produktivnije delovanje. Ali šta kad se nešto pokvari, kada sistem zablokira ili otkaže, kad stvari ne idu kako treba? U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis računara sa vrhunskom opremom i stručnim serviserima koji će uspešno i sigurno rešiti svaki Vaš problem. Saradjujući sa nama Vi ste na pravom mestu.

POZOVITE: PC SERVIS BEOGRAD 011/2412-900 ; 011/2412-901 ; 011/3089-766

Usluge servisiranja i održavanja računara, monitora, laptopova i PC Opreme su naša specijalnost. Vršimo otkrivanje kvarova, testiranje računara, popravku ,ugradnju i zamena pokvarenih i oštećenih komponenti, instalaciju hardware-a i software-a kao i brojne druge usluge. Radimo na području Beograda ali nam možete poslati Vaše računare, monitore i laptopove brzom poštom. Svakom problemu prilazimo na poseban način i rešavamo ga. U odredjenim situacijama servis može potrajati malo duže ali se o svakom detalju dogovaramo sa Vama i nema skrivenih troškova. Iza nas je mnogo popravljenih računara , monitora , laptopova kao i PC Opreme. Iza nas je 20 godina uspešnog poslovanja. U to ime mi Vam nudimo 100% Garanciju i 200% iskustva.

Jedna kompletna računarska Konfiguracija ili Laptop sastoji se od više komponenti. Kada dodje do kvara retko ili skoro nikada ne dodje do kvara na svim komponentama iz čega možemo da izvučemo saznanje da kada računar ili laptop otkažu u kvaru je neka od komponenti. Kvar može da se dogodi na biloj komponenti. Do sada smo imali priliku da se upoznamo sa raznim kvarovima i sa raznim uzrocima zbog kojih je do kvarova došlo.

Komponente koje čine jedan računar su:

⇒ Kucište i napajanje

- Kod kojih uglavnom dolazi do kvara na napajanju koje često proizvede i dodatne kvarove na ostalim komponentama. Kada je kućište u pitanju može doći do kvarova na USB priključcima ili prekidačima za paljenje i reset. Poseban slučaj je kod BRAND NAME računara DELL, HP, COMPAQ, IBM, F SIEMENS koji imaju specijalno dizajnirana napajanja prema obliku kućišta i kod kojih se mora montirati originalno napajanje. Takva napajanje teško možete nabaviti u prodavnicama pa je servis napajanja za Brand Name računare najisplativija opcija. Takodje standardne PC Konfiguracije sa kvalitetnijim napajanjima kod kojih isto može doći do kvara spadaju u komponente koje su isplative za servisiranje.

Vršimo servis svih vrsta računarskih napajanja sa Garancijom. Kontaktirajte nas
⇒ Matična ploča

- Je jedna od najbitnijih komponenti u računaru. Bitno znati je da sve komponente povezujemo i priključujemo sa matičnom pločom. Kvarovi na matičnim pločama su razni i česti ali nije uvek neophodno zameniti matičnu ploču novom mada za veliki broj dobrih i kvalitetnih računara u prodavnicama ne postoje više modeli matičnih ploča koji su bili aktuelni u momentu kada ste kupovali računar. Mi posedujemo veliki izbor matičnih ploča i u mogućnosti smo da Vam ponudimo nekoliko opcija u slučajevima kada je kvar na matičnoj ploči. Kao prvo možemo pokušati da popravimo Vašu matičnu ploču, servis nije ni lak ni jednostavan ali matične ploče su popravljive. Ukoliko ipak nije moguće servisirati matičnu ploču možemo Vam ponuditi ugradnju druge ispravne matične ploče. Kao treću opciju Vam nudimo kao predlog poboljšanje - upgrade računara pri čemu se menja matična ploča, procesor i memorija za potpuno novu opremu i pri čemu dobijate od polovnog računara potpuno savremen i nadogradiv sistem. Svakako izbor je na Vama, mi uvek predlažemo servis kao najpovoljniju opciju ali korisnici često požele da malo poboljšaju računar da bi mogli da odgiraju noviju igricu i izadju u susret sve zahtevnijem softveru i samom internetu koji je iz dana u dan sve zahtevniji. Lepo je znati i imati u vidu da kod nas možete popraviti, zameniti ili poboljšati Vaš računar. Poseban akcenat dajemo na naš kvalitetan servis matičnih ploča za Laptopove na kojima popravljamo sve kvarove. Laptopovi su popravljivi i preporučujemo da nam se obratite na vreme i za održavanje da do kvara ne dodje a ako je već došlo pronaćićemo rešenje i servisirati sa Garancijom.

Vršimo servis svih vrsta Matičnih ploča za Računare i Laptopove. Kontaktirajte nas
⇒ Grafička kartica

- Je jedna od najbitnijih komponenti u računaru. Bitno znati je da sve komponente povezujemo i priključujemo sa mati - Ili komponenta koja prikazuje sliku na ekranu monitora. Kvalitet grafičke kartice je jedan od faktora koji odlučuje da li možete odigrati neku igricu. Za standardan rad na računaru koji se odnosi na rad u Wordu, Excelu, Internetu, Gledanje filmova, Facebook, gledanje filmova ili slušanje muzike i igranje osnovnih igrica dovoljna je sasvim obična grafička kartica - integrisana. Da napomenem da su novi standardi integrisanih grafičkih kartica u procesorima INTEL i AMD uveliko poboljšali kvalitet istih i da je to sada višestruko kvalitetniji i brži sistem integrisanih grafika od prethodnih koje su integrisane na matičnoj ploči. Medjutim ukoliko želite da zaigrate najsavremenije igrice morate da vodite računa o nekoliko bitnih faktora a to su: Količina ram memorije, Procesor, Grafička kartica a sve ovo samo po sebi zahteva i jako napajanje. Grafičke kartice su popravljive. Istina je da ne može da se popravi svaka jer one najčešće crkavaju od pregrevanja pri kom pregori Chip - glavno integralno kolo ali uspevali smo da popravimo grafičke kartice jer posedujemo savremeni alat i za takve najzahtevnije kvarove. Ukoliko grafička kartice ne može da se popravi u prilicmo smo da Vam ponudimo polovne grafičke kartice sa Garancijom kao i poptpuno nove od najstandardnijih do ultra modela. Vršimo servis grafika i na Laptopovima kao što smo već naveli i za Laptopove posedujemo i nove grafičke chipove. Kada Vam je potreban servis Računara ili Laptopova ili bilo kog njegovog dela dolaskom kod nas Vi ste na pravoj adresi.

Vršimo servis svih vrsta Grafičkih kartica za Računare i Laptopove. Kontaktirajte nas
⇒ Ram Memorija

- Servis ram memorija ne radimo jer je cena memorija na tržištu povoljna i sam servis nije isplativ. Radimo zamenu i proširenje memorije na Računarima i Laptopovima. U mogućnosti smo da Vam ponudimo RAM Memorije za sve tipove Računara kao i za sve tipove Laptop računara tipa SDram , DDR1, DDR2, DDR3, nove i polovne. Kod nas možete i nadograditi ram - povećati postojeću količinu memorije u Vašem računaru ili Laptopu. Ono što smo dokazali u praksi sa 20 godina iskustva je da povećavanje Ram memorije donosi najveći procenat ubrzanja na računaru ! Imajte ovo u vidu. Ljudi često zahtevaju da ubrzavaju procesor, povećavaju kapacitet hard diska, menjaju grafičku karticu da bi ubrzali računar a kod velikog broja računara samo treba povećati ram memoriju. Nekada je potrebno menjati i druge komponente ali sve zavisi od namene računara koji se usporio.

Kod nas možete dodati ili zameniti RAM memoriju za Vaš računar. Kontaktirajte nas
⇒ Hard Disk

- Je komponenta na kojoj se nalazi operativni sistem i svi Vaši podaci. Ovo imajte u vidu , podaci se nalaze na Hard Disku a ne u memoriji računara i crkavanjem hard diska se može dogoditi da izgubite sve podatke. Hard Diskovi crkavaju na više načina , nekada do kvara dodje crkavanjem elektronike, nekada pojavljivanjem BAD Sectora pri čemu dolazi do problema sa očitavanjem podataka a uglavnom i pada operativnog sistema. U odredjenim situacijama hard diskovi mogu da se poprave do te mere da se spasu podaci sto je po nama najbitnije. Nema ništa bitnije od podataka. Uvek možete kupiti novi hard disk ali slike sa Ekskurzije ili neka druga bitna dokumenta ne možete nadoknaditi. Zato o podacima mora da se misli na vreme. Ne postoji 100% siguran način da se podaci sačuvaju ali ako se čuvaju na barem dve različite medije šanse da ih uvek imate su veće. Mi servisiramo hard diskove i vršimo spasavanje podataka ukoliko nije došlo do mehaničkog kvara pri kom su se polomile magnetne glave ili pregoreo motor. Spasavamo podatke sa obrisanih i formatiranih hard diskova i particija, repariramo operativne sisteme, uklanjamo viruse , prebacujemo podatke sa jedne medije na drugu. Kod nas možete nadograditi Hard Disk kupovinom većeg, zamenom za veći Hard disk uz doplatu ili dodavanjem dodatnog hard diska u kućište računara. Mislite o podacima i pre nego bude kasno pozovite nas. Često postoji rešenje ukoliko nam se javite na vreme.

Vršimo servis i spasavanje podataka sa oštećenih Hard Diskova. Kontaktirajte nas

ZAMENA STARO ZA NOVO
Kod nas možete zameniti Vaš stari Računar za potpuno nov ili polovan boljih karakteristika ukoliko želite takvu opciju. Naša AKCIJA Zamena Staro za Novo je aktuelna i možete iskoristiti priliku i zameniti Vaš računar ili Laptop. Specijalno u Akciji Zamene staro za Novo prihvatamo i neispravne Računare i Laptopove.

ZVUČI DOBRO ZAR NE ?

POZOVITE: PC SERVIS BEOGRAD 011/2412-900 ; 011/2412-901 ; 011/3089-766