otkup laptopova u Beogradu. PC Diskont 064/90-80-414 ili 011/2412-900

OTKUP LAPTOPOVA I OPREME ZA LAPTOPOVE

Otkup laptopva ispravnih i neispravnih kao i veće količine starijih laptopova koji su za reciklažu. Kod nas možete prodati ili zameniti Vaš Laptop. U obzir dolaze ispravni laptopovi, neispravni laptopovi, nekopletni laptopovi, delovi za laptopove, oprema za laptopove. U našem otkupnom centru možete sigurno pronaći opciju koja Vam najviše odgovara a brzinu kojom će se sve realizovati birate sami jer otkup laptopova je za nas uvek novi izazov.

Najbolja opcija koja se pokazala i kojoj mi dajemo prednost prilikom otkupa laptopova je Viber otkup zato što u samo nekoliko minuta dobijamo sve informacije o opremi koju želite da nam prodate kao i slike opreme.

Druga opcija je da donesete opremu kod nas u servis ali mi Vam ne možemo garantovati da će biti otkupljena i zato je prva opcija opet bolja. Takođe nam možete poslati e-mail i predložiti nam šta želite da otkupimo ili šta želite da zamenite za neku drugu opremu pri čemu je najbitnije da dostavite funkcionalni kontakt telefon da bi mogli u najbržem roku da stupimo u kontakt. Otkup laptopova je postao široki pojam jer je mnogo generacija laptopova bilo, došlo, prošlo i još uvek je aktuelno i tek će biti aktuelno tako da nešto nema vrednost, nešto ima manju, nešto veću a to sve zavisi od modela i opreme koja je sastavni deo laptopa. Velike su šanse da se dogovorimo ako nas pozovete a izbor ostavljamo Vama.

Kako da najbrže prodate laptop !

Najbrži otkup laptopova u 3 koraka - VIBER Otkup !

 • Pošaljite slike laptopa ili laptopova i opreme koju nudite putem VIBERA na broj telefona +381 64 90 80 414   ( 0649080414 )
 • Nakon prijema slika i opisa stanja opreme naš otkup laptopova dogovara otkupnu vrednost  opreme ili opciju zamene.
 • Posle dogovora opremu donesite na našu adresu u dogovoreno vreme i nakon 20-tak minuta proces otkupa laptopa je gotov.

otkup laptopova

 

PC Diskont vrši otkup laptopova, zamenu neispravnih laptopova za ispravne, slabijih modela za bolje tako da osim otkupa laptopova nudimo širi izbor mogućnosti čime dolaskom kod nas postoji veća verovatnoća za uspešnu saradnju.

Kupujemo i veće količine Laptopova, Računara i PC opreme od Preduzeća i fizičkih lica ! Po dogovoru dolazimo po opremu.

 

PC Diskont je jedan od najboljih servisa laptopova u Srbiji i Beogradu. Tako da ukoliko ste vezani za Vaš laptop ili njegove podatke naš servis laptopova to može rešiti. Da vi videli detaljnije ove opcije pogledajte našu ponudu servisa laptopova.

Listamo se na sajtu Beogradskog Vodiča. Naše reklame i proizvode takođe možete videti jer mi smo dokazali da radimo i postojimo u Beogradu više od 20 godina!

 

Jedna od opcija otkupa laptopova je i ponuda putem sajta. Vaša ponuda nam stiže na e-mail i u najbržem roku Vam odgovaramo i dajemo predlog. Mi odgovaramo na Vaše ponude ali zbog redovnih obaveza nismo u mogućnosti da redovno pišemo mail poruke pa Vam predlažemo da nam u mailu dostavite i kontakt telefon da bi mogli brže da Vas kontaktiramo. Opišite nam detaljno šta nam nudite i da li želite zamenu ili otkup Vaše opreme. Najbolje je da nam u poruci ostavite telefon za kontakt da bi komunikacija bila brža i jasnija.

Poruku možete poslati u bilo koje vreme svakoga dana.
Za svaki Vaš zahtev trudimo se i pružamo najkvalitetnije rešenje.

Napominjemo da nismo u obavezi da odgovorimo na Vašu ponudu ukoliko nam nije interesantna.

Ne kupujemo kradene laptopove !!!

DOĐITE LIČNO ILI NAS KONTAKTIRAJTE PUTEM ONLINE ZAHTEV  ZA OTKUP LAPTOPOVA

Kontakt informacije

PC Diskont
Bulevar Kralja Aleksandra 374
11050 Beograd, Zvezdara


011/2412-900
011/3089-766
064/9080-414


servis@pcdiskont.rs


www.pcdiskont.rs

DODJITE LIČNO I DONESITE VAŠ LAPTOP KOD NAS.

Radno Vreme

Monday
09:00-18:00
Tuesday
09:00-18:00
Wednesday
09:00-18:00
Thursday
09:00-18:00
Friday
09:00-18:00
Saturday
09:00-15:00
Sunday
Ne radimo

Pošaljite nam poruku – Obavezno unesite broj telefona na koji možemo da Vas pozovemo !  Sva polja sa * su obavezna.

  "NA PONUDE BEZ TELEFONA ZA KONTAKT NE ODGOVARAMO !"

  Da li bi želeli da prodate Vašu opremu po većoj ceni od vrednosti otkupa ?
  PC Komision je nova usluga u PC Diskontu i nadamo se da će kod mnogih od Vas izazvati interesovanje. Saznajte više o ovoj opciji.