SERVIS MATIČNIH PLOČA

Matična ploča je najvažnija komponenta svakog laptopa i desktop računara. Na matičnu ploču se povezuju sve interne i periferne komponente. Kada matična ploča prestane sa radom potreban je kvalitetan servis koji popravlja matične ploče. Takvih servisa je jako malo u celom svetu. Mi smo jedan od njih. Ukoliko imate problem sa Matičnom pločom na Laptopu ili Desk Top računaru obratite se nama. Servis sa 20 godina iskustva.

Kada smo počinjali popravljali smo matične ploče od komodora, kada se pojavio prvi XT računar servisirali smo matične ploče za prve PC računare, kasnije prelazimo na servis matičnih ploča za 286, 386, 486 računare. Nakon toga pojavljuju se prve matične ploče za Pentium koje takodje uspešno servisiramo. Pratili smo trendove. Danas servisiramo matične ploče za sve postojeće sokete procesora kao što su ploče tipa Intel 478, Amd 462, Intel 775, Amd AM2, AM3, Intel 1155 i 1156 kao i ploče za AMD FM1 i sve ostale nenabrojane sokete matičnih ploča. Servisiramo i veće količine matičnih ploča preduzećima, uvoznicima i fizičkim licima. Pozovite nas da se dogovorimo.

Na slici ispod možete videti kako izgleda Matična ploča.
Matična ploča

Servisiramo Matične ploče za Računare i Laptopove. Kontaktirajte nas
U našem servisu možete popraviti i komponente od kojih je sastavljen Vaš računar. Takodje Vam možemo ugraditi novu ili polovnu komponentu. Od servisa računarskih komponenti i komponenti od kojih se sastoji Laptop možemo da se Vam ponudimo kvalitetan servis Matičnih ploča za Desktop i Laptop računare, servis Grafičkih kartica, servis Napajanja, servis TFT monitora, spasavanje podataka , instalaciju drajvera, Antivirusnih programa i podešavanje operativnih sistema.

Kada dodje do kvara na računaru korisnik je u nedoumici šta tada da uradi. Da li da ga servisira ili da kupi novi računar. Od nas dobijate opciju više !

Zamenite Vaš polovan ispravan ili neispravan računar ili laptop za polovan bolji ili potpuno Nov!

Pored odabrane ponude novih i polovnih komponenti i servisa PC komponenti , računara i Laptopova nudimo Vam mogućnost da uz doplatu zamenite Vaš POLOVAN ili NEISPRAVAN računar ili laptop za potpuno nov računar ili laptop ili polovan ispravan sa boljim karakteristikama. Vi birate šta želite, mi nudimo sve opcije. Naša Akcija ZAMENA STARO ZA NOVO je aktuelna i možete nam i bez najave doneti Vašu polovnu opremu. Nakon procene vrednosti Vaše opreme odbijamo od vrednosti onoga što ste odabrali vrednost Vaše opreme i doplaćujete nam samo razliku u ceni. Mi znamo da polovni računari vremenom imaju problema i da neke komponente možda nisu ispravne ali u ime 20 godina načeg rada prihvatamo i neispravnu PC opremu u Akciji Zamena Staro za Novo