Servis Televizora svih proizvođača i veličina - PC Diskont servis

Na našem tržištu u ponudi možete naći dosta ražličitih modela televizora koji se razlikuju po veličini, proizvodjaču, sistemu pozadinskog osvetljenja, ceni i kvalitetu. Nije svaki jeftini televizor lošiji od skupih modela , niti iko može da Vam garantuje da je skuplji televizor kvalitetniji od povoljnihih modela. Naš servis televizora je u dosadašnjem radu imao prilike da vidi i otkloni razne kvarove na gotovo svim modelima. Kvarovi na televizorima su razni, manifestuju se na naponskim pločama, procesorskim pločama, T-con pločama i samom ekranu. Najgora opcija je kada se polomi ekran ili sam panel otkaže. T-con ploča je u suštini elektronika koja kontroliše rad panela - dela ekrana koji vidite očima i kod televizora ona se flet kablovima moze odvojiti od panela (ekrana) dok je kod monitora ta elektronika fizički vezana za sam panel.

Servis Televizora
Servis televizora u Beogradu

Najvažnije je da se prilikom pojave prvih simptoma ili kvara odmah javite u naš servis televizora ukoliko želite da servisirate televizor. Korisnici često kod odredjenih kvarova pri kojima televizor nekada radi normalano a nekada pravi probleme koriste takav televizor sve dok ne otkaže. Takvim otkazivanjem televizora postoji velika močućnost da je u početku bezazleni kvar izazvao mnogo veći. Svakako odluka je na Vama.

Mi vršimo servis Televizora svih proizvodjača i veličina. Vršimo popravku LCD, TFT, LED i Plazma televizora. Cenu servisa odredjujemo nakon pregleda televizora u dogovoru sa Vama. Uvek se trudimo da korektno uradimo servis i obraćamo pažnju na uzrok nastanka kvara. Našu uslugu popravke televizora overavamo garancijom. Dolaskom u naš servis Vi ste na pravom mestu.

 

Sagledavamo svaki problem i možemo da se pohvalimo da je naš servis televizora jedan od najuspešnijih i najkvalitetnijih servisa televizora u Beogradu i da popravku televizora overava garancijom. U odredjenim situacijama servis može potrajati malo duže od planiranog roka i to se događa kada je reč o specifičnom kvaru ali se o svakom detalju dogovaramo sa Vama i nema skrivenih troškova. Iza nas je mnogo popravljenih televizora, monitora, računara , laptopova,  sony konzola kao i ostale PC Opreme. Iza nas je više od 20 godina uspešnog poslovanja. Kod nas možete doneti i više komada televizora na servis. U našem servisu televizore održavaju najveće kladionice i restorani sa kojima imamo partnersku saradanju. U to ime mi Vam nudimo 100% Garanciju i 200% iskustva.

Kod nas možete prodati Vaš stari neispravan televizor ili ga zameniti  za  polovan ukoliko želite takvu opciju a mi u tom momentu imamo u ponudi polovne televizore. Naša AKCIJA Zamena Staro za Novo je aktuelna i možete iskoristiti priliku i zameniti vaš Računar, monitor, Laptop ili neku drugi tehnički uređaj za potpuno Nov ili ispravan polovan. Specijalno u Akciji Zamene staro za Novo prihvatamo i Neispravne tehničke uređaje.

ZVUČI DOBRO ZAR NE ?

POZOVITE: Servis Televizora u Beogradu - PC Diskont 011/2412-900 ; 011/2412-901 ; 011/3089-766